Új élelmiszeripari képzések indulnak 2024 szeptemberében

2024. május 21., kedd 15:27 Foodinform (Microsite) 1 perc

A képzések célja elméletben és gyakorlatban egyaránt jártas szakemberek képzése.

Elképesztő mértékben csökken a húsfogyasztás

2024. május 21., kedd 12:20 Élelmiszeripar 1 perc

Németországban a húshelyettesítők piaca egy év alatt 16,6 százalékkal növekedett.

Kevesebb tejtermék fogy, nő az import, sok a megtévesztő áru

2024. május 17., péntek 08:35 Élelmiszeripar 3 perc

Olyasmit is tejként forgalmaznak, amit nem lehetne.

Tudományos konferencián mutatták be kutatási eredményeiket a jövő élelmiszeripari szakemberei

2024. május 16., csütörtök 16:17 Élelmiszeripar 2 perc

A konferencia lehetőséget biztosított a tapasztalatcserére.

Melyik szárnyashúst válasszuk, ha egészségesen akarunk táplálkozni?

2024. május 16., csütörtök 07:36 Élelmiszeripar 2 perc

Melyik baromfihús miért előnyös táplálkozás-élettani szempontból?

A csomagolóanyagok új korszakát hozzák el magyar kutatók

2024. május 14., kedd 13:01 Élelmiszeripar 3 perc Támogatott tartalom

Innovációikkal a modern élet kihívásaira, elvárásaira reflektálnak.

Közeleg a felügyeleti díj bevallásának a határideje

2024. május 13., hétfő 16:06 Élelmiszeripar 1 perc

Idén is május 31-ig nyújtható be.

A kék-zöld algák lehetnek leginkább alkalmasak a húshelyettesítő fehérjék előállítására

2024. május 12., 10:06 Élelmiszeripar 1 perc

A húsoknál magasabb arányban tartalmaznak fehérjéket és telítetlen (omega típusú) zsírsavakat.

Rómába érkezett a Hungarian Food Business Program

2024. május 10., péntek 13:18 Élelmiszeripar 2 perc Sajtóközlemény

Újabb európai állomások az Agrármarketing Centrum exportfejlesztési programjában.

A vásárló egy kattintásra van a termelőtől

2024. május 10., péntek 06:35 Élelmiszeripar 2 perc Hirdetés

Egy QR-kódba belesűríthető a zöldség, a gyümölcs, de akár a hús teljes életútja is.

Erről a veszélyről mindenkinek tudnia kell
Van, ahol már betiltották, nálunk még meg lehet kóstolni
Van, ahol már betiltották, nálunk még meg lehet kóstolni
Egy nagyon különleges török előétel.
Meddig használhatók fel a hústermékek a minőségmegőrzési idő lejártát követően?
Meddig használhatók fel a hústermékek a minőségmegőrzési idő lejártát követően?
A hústermékek a rajtuk szereplő minőségmegőrzési idő lejárta után az alábbiak...
Magyarország valami olyasmiben is jól teljesít, amiről nem hinnéd
Magyarország valami olyasmiben is jól teljesít, amiről nem hinnéd
Magasak a hozamok, erős a termelés és a fogyasztás.
Ez a gyakori élelmiszer-adalékanyag súlyos betegséget okozhat
Ez a gyakori élelmiszer-adalékanyag súlyos betegséget okozhat
A leggyakoribb és legártalmasabb hozzáadott összetevő.