Avokádó: egy gyümölcs, amiért verseng az egész világ

2024. június 24., hétfő 20:34 Élelmiszeripar 3 perc

Kár, hogy akkora terhet jelent a környezetnek.

A mesterséges intelligencia által készített borok: a jövő vagy már a jelen?

2024. június 24., hétfő 14:34 Élelmiszeripar 2 perc

Hihetetlen, összerakja a fogyasztói preferenciákat.

Fogyasztható-e a citrusfélék héja? Attól függ ...

2024. június 23., 12:46 Élelmiszeripar 4 perc

A citromfélék héja kedvelt élelmiszeripari alapanyag.

Hitted volna? A görögdinnye a cukorbetegek réme!

2024. június 22., szombat 09:14 Élelmiszeripar 2 perc

Drasztikusan megnövelheti a vércukorszintet.

Gyümölcs- és zöldségfeldolgozó szakmérnök és szaktanácsadó szakirányú továbbképzést indít ősztől a MATE

2024. június 21., péntek 16:04 Élelmiszeripar 2 perc Támogatott tartalom

Felsőfokú, akár munka mellett is végezhető, diplomával elismert oktatás.

Vegán étrend: valószínűleg nem ez fogja megváltani a világot

2024. június 21., péntek 11:04 Élelmiszeripar 2 perc

Milyen lenne egy haszonállatok nélküli világ?

Az új tricolor cseresznyeparadicsom akár 7 kilogrammot is teremhet

2024. június 21., péntek 10:20 Élelmiszeripar 2 perc

20 évig dolgoztak román kutatók egy új paradicsomfajta létrehozásán.

Fagyi helyett szalonna – megbukott a mesterséges intelligencia a rendelésfelvételnél

2024. június 20., csütörtök 13:42 Foodinform (Microsite) 1 perc

De ez csak azt jelenti, hogy többet kell tanulnia.

Hiába minden, ettől a parazitától nem menekülünk

2024. június 20., csütörtök 11:25 Foodinform (Microsite) 1 perc

A szakemberek szerint ideje újragondolni az élelmiszer-higiéniát.

A pálinkafőzés régen hétpecsétes titok volt. Ma miért az?

2024. június 19., szerda 14:08 Élelmiszeripar 7 perc

Van, ami évek alatt sem változik.

Erről a veszélyről mindenkinek tudnia kell
Van, ahol már betiltották, nálunk még meg lehet kóstolni
Van, ahol már betiltották, nálunk még meg lehet kóstolni
Egy nagyon különleges török előétel.
Meddig használhatók fel a hústermékek a minőségmegőrzési idő lejártát követően?
Meddig használhatók fel a hústermékek a minőségmegőrzési idő lejártát követően?
A hústermékek a rajtuk szereplő minőségmegőrzési idő lejárta után az alábbiak...
Magyarország valami olyasmiben is jól teljesít, amiről nem hinnéd
Magyarország valami olyasmiben is jól teljesít, amiről nem hinnéd
Magasak a hozamok, erős a termelés és a fogyasztás.
Ez a gyakori élelmiszer-adalékanyag súlyos betegséget okozhat
Ez a gyakori élelmiszer-adalékanyag súlyos betegséget okozhat
A leggyakoribb és legártalmasabb hozzáadott összetevő.