Támogatni kell a hagyományos húsipar fenntarthatóságát

2024. július 05., péntek 15:48 Élelmiszeripar 2 perc Sajtóközlemény

A felmérések szerint a laboratóriumi hússal szembeni fogyasztói ellenérzés rendkívül magas.

Tücsöksaláta és moszatburger: 30 év és ezt kell enned!

2024. július 05., péntek 14:08 Élelmiszeripar 1 perc

Alaposan átalakul az étkezésünk.

A génmódosított növények fokozhatják az anyatej-helyettesítőkhöz szükséges oligoszaharidok termelését

2024. július 05., péntek 12:50 Foodinform (Microsite) 1 perc

Forradalmi áttörést hozhat a gyermektápszerek termelésében.

Miből készül majd a croissant, ha nem lesz hozzá búzaliszt?

2024. július 04., csütörtök 13:08 Foodinform (Microsite) 5 perc

Szóba jöhetnek újabb növényfajok.

Bíbor színű búzából készül különleges kenyér

2024. július 04., csütörtök 12:18 Élelmiszeripar 2 perc

Rendkívül ízletes és egészséges.

A meleg nyárban bíznak idén is a sörgyártók

2024. július 04., csütörtök 07:52 Élelmiszeripar 3 perc Sajtóközlemény

A nagy sportesemények hatása is segíthet idén felülmúlni a tavalyi sörfogyasztást.

Minél színesebb, annál egészségesebb

2024. július 03., szerda 20:06 Élelmiszeripar 5 perc

Segítenek az egészségünk megőrzésében.

Tíz élelmiszer, amitől egészségesebb leszel

2024. július 03., szerda 18:07 Élelmiszeripar 2 perc

...és teszel egy lépést az örökkévalóság felé. Na jó, egy felet.

Már biztonsági hálóval kell védeni az olívaolajat a boltokban! +VIDEÓ

2024. július 03., szerda 16:36 Élelmiszeripar 1 perc

A szárazság és a forróság tavaly felére csökkentette a termést.

A technika csodája, ahogy a robotkar megragadja a szőlőfürtöt +VIDEÓ

2024. július 03., szerda 14:08 Élelmiszeripar 1 perc

(Tegyük hozzá: és nem roncsolja szét a bogyókat...)

Van, ahol már betiltották, nálunk még meg lehet kóstolni
Van, ahol már betiltották, nálunk még meg lehet kóstolni
Egy nagyon különleges török előétel.
Meddig használhatók fel a hústermékek a minőségmegőrzési idő lejártát követően?
Meddig használhatók fel a hústermékek a minőségmegőrzési idő lejártát követően?
A hústermékek a rajtuk szereplő minőségmegőrzési idő lejárta után az alábbiak...
Magyarország valami olyasmiben is jól teljesít, amiről nem hinnéd
Magyarország valami olyasmiben is jól teljesít, amiről nem hinnéd
Magasak a hozamok, erős a termelés és a fogyasztás.
Ez a gyakori élelmiszer-adalékanyag súlyos betegséget okozhat
Ez a gyakori élelmiszer-adalékanyag súlyos betegséget okozhat
A leggyakoribb és legártalmasabb hozzáadott összetevő.
Drágulni fog a kenyér – de mennyit?
Drágulni fog a kenyér – de mennyit?
Nemcsak mennyiségre gyengébb a gabonatermés, hanem minőségi szempontból is.