Hírek
További hírekA vártnál is nagyobb érdeklődés fogadta az új KAP Stratégiai Terv pályázatait
Az eddig megnyitott felhívások többségére jelentős túligénylés érkezett.
Örökre elbúcsúzhatunk a pármai sonkától?
Csupán a leggazdagabbak kiváltsága lesz?
Ezt az ételt sokan fogyasztják rendszeresen, és most kiderült, hogy komoly gond van vele
A döner kebab gyakran nem olyan húst tartalmaz, mint amit az árusnál feltüntetnek.
Gondoltad volna, hogy a konzervek elterjedésében Napóleonnak jelentős szerepe volt?
Ő volt az, aki Nicolas Appert találmányában meglátta a lehetőséget.
Magyar siker a nemzetközi sajtversenyen
Taroltak a magyar sajtok.
Ezek a műhús-fogyasztás ellenérvei!
Nemcsak előnyökkel jár ez a történet.
Elképesztő, milyen kenyereket esznek Japánban
Egyedi ízvilág, különleges textúra és egy adag kreativitás.
Tisztában vagy a sajtfogyasztás előnyeivel és veszélyeivel is?
Sajt minden mennyiségben? Mit mondanak a szakemberek?
Ne fogyaszd el! Fémdarabkák lehetnek ebben az élelmiszerben
Termékvisszahívásra hívta fel a figyelmet a Nébih.
Mennyire megbízhatóak a boltokban darabolt sajtok?
Tejtermékrészlegeket ellenőrzött a Nébih.

Zellerdilemma: a szára vagy a gumója az egészségesebb?
Több szempontból közelíthetünk a természetes étrendhez.
Kakaóválság 2025: Meglepő, miből készülhet hamarosan a csokoládé
Új alapanyagok után kell nézni, hiszen édességre szükség van.
Digitális forradalom az élelmiszeriparban – most te is részese lehetsz!
Ingyenes képzés indul a Nemzetgazdasági Minisztérium támogatásával.