Hírek
További hírekMindaz, amit nem gondoltál volna a vajról
Cikksorozat indul, ami szakmailag hiteles információkat nyújt.
Miért jobb, ha helyi élelmiszereket vásárolunk?
Több előnye van, mint hinnéd.
Hihetetlen: egy találékony gyártó máris kikerülte a PET-palack- és fémdoboz-visszaváltást
Egy korttyal több lett, maradhat?
Dubaji csoki: már nálunk is hihetetlenül népszerű az új desszertkülönlegesség
A szakértők szerint hazánkban idén már szinte keresettebb lesz a dubaji csoki a bejglinél.
Magyar éremeső a World Cheese Awards-on! +VIDEÓ
Ez jelentős gasztronómiai siker.
Botrány a Lindt csokoládé körül: megdöbbentő, mivel védekezik a cég
A Lindt hírnevén esett csorba a teljes svájci élelmiszeriparnak károkat okozhat.
A világ egyik legegészségesebb élelmiszere, olcsó is, mégis alig fogyasztjuk
Könnyen elkészíthető, és nagyon sok jótékony hatással rendelkezik.
Kiderült, miért rákkeltő a vörös hús
Ez lehetővé teheti a jövőben új rákellenes kezelési módok kidolgozását is.
Hízott libamáj laborból? Jön a húsipar új korszaka
Vajon hogyan formálják majd át a sejtalapú húsok az élelmiszeripart?
Figyelem! Fémdarabok lehetnek bizonyos üdítőkben
Aki ezekből vásárolt, ne fogyassza el!

Zellerdilemma: a szára vagy a gumója az egészségesebb?
Több szempontból közelíthetünk a természetes étrendhez.
Kakaóválság 2025: Meglepő, miből készülhet hamarosan a csokoládé
Új alapanyagok után kell nézni, hiszen édességre szükség van.
Digitális forradalom az élelmiszeriparban – most te is részese lehetsz!
Ingyenes képzés indul a Nemzetgazdasági Minisztérium támogatásával.