Hírek
További hírekEzért jó, ha a sajt szobahőmérsékletű, amikor megeszed
Sajt, ahogy még sosem próbáltad.
Az idei aszály negatív hatást gyakorolt a hazai konzervipar teljesítményére is
Közepes csemegekukorica-termést és gyenge zöldborsótermést vásárolhatott fel idén a hazai konzervipar.
Tudtad, hogy néhány zöldség táplálóbb fagyasztás után, mint frissen?
De a húsok állagának és fehérjetartalmának is jót tesz a fagyasztás és a kiengedés.
Pazarlóan bánunk a készételekkel
Megtört az élelmiszerpazarlás évek óta tartó csökkenési trendje.
Az egyik legegészségesebb húsféle, ráadásul olcsó is – akkor miért nem eszünk többet belőle?
Magas fehérje- és vitamintartalom, számos élettani előny, diétákba is beilleszthető – Magyarországon mégse eszi senki.
Jön a labor libamáj: Először kerülhet piacra mesterséges fehérjetermék az EU-ban
A NAK, a MAGOSZ és a BTT előzetes vizsgálatokat sürget.
Mi volt a párizsiban száz éve, és mi van benne most?
Így változott meg a recept, és lett a párizsi az olcsó étkeztetés egyik alapeleme.
Lisztkukacok a muffinban, tücskök a granolában: tudod, mit eszel épp?
A rovarok már a spájzban vannak. És tényleg...
Erről a veszélyről mindenkinek tudnia kell
Komoly aggodalomra ad okot.
Van, ahol már betiltották, nálunk még meg lehet kóstolni
Egy nagyon különleges török előétel.