Hírek
További hírekZellerdilemma: a szára vagy a gumója az egészségesebb?
Több szempontból közelíthetünk a természetes étrendhez.
Kakaóválság 2025: Meglepő, miből készülhet hamarosan a csokoládé
Új alapanyagok után kell nézni, hiszen édességre szükség van.
Digitális forradalom az élelmiszeriparban – most te is részese lehetsz!
Ingyenes képzés indul a Nemzetgazdasági Minisztérium támogatásával.
Te lecserélnéd erre a reggeli kávédat?
Új őrület hódít, de legalább egészséges.
Hogy is van ez? Egyre több az ökogazda, mégis kevés a bioélelmiszer
Úton a fenntarthatóság felé, lendületben az ökogazdálkodás Debrecenben.
Ezeket a húsvéti sonkákat keresik a legtöbben
Bőséges kínálat várja a vásárlókat.
Nem mindegy, mi van a tányérodon – új korszak kezdődik a húsiparban
Új kutatás-fejlesztési projekt indul a Széchenyi István Egyetemen.
Okos trükkök, hogy ne hizlaljon a nassolás
Mutatjuk, mire figyelj oda, ha nem akarsz lemondani az élvezetekről!
Újabb "szuperételt" találtak! Ez érdekelni fog!
Furcsa ötlet az állati fehérjék alternatívái után kutatva.
Új őrület tarol a közösségi médiában: Ez lehet a húsvét sztárja +VIDEÓ
Egy különleges édesség a dubaji csoki után.

Zellerdilemma: a szára vagy a gumója az egészségesebb?
Több szempontból közelíthetünk a természetes étrendhez.
Kakaóválság 2025: Meglepő, miből készülhet hamarosan a csokoládé
Új alapanyagok után kell nézni, hiszen édességre szükség van.
Digitális forradalom az élelmiszeriparban – most te is részese lehetsz!
Ingyenes képzés indul a Nemzetgazdasági Minisztérium támogatásával.