Hírek
További hírek2,3 milliárd forintból épült szárító üzem Dunaföldváron
A jövedelmezőség a hozzáadott értékkel nő.
Európai jó példák alapján fejlődik a magyar élelmiszeripar?
Ma a hazai élelmiszeripari vállalkozások csupán 5 százaléka termel exportra.
Ez a magyarokat is rosszul érinti: már biztos, hogy ez az élelmiszer nagyot drágul
Az olívaolaj lett Spanyolország legtöbbet lopott terméke.
Kovászos kenyér: fontosabb a marketing, mint a hitelesség?
Rendet vágnának a piacon.
Új élelmiszeripari képzések indulnak 2024 szeptemberében
A képzések célja elméletben és gyakorlatban egyaránt jártas szakemberek képzése.
Elképesztő mértékben csökken a húsfogyasztás
Németországban a húshelyettesítők piaca egy év alatt 16,6 százalékkal növekedett.
Kevesebb tejtermék fogy, nő az import, sok a megtévesztő áru
Olyasmit is tejként forgalmaznak, amit nem lehetne.
Tudományos konferencián mutatták be kutatási eredményeiket a jövő élelmiszeripari szakemberei
A konferencia lehetőséget biztosított a tapasztalatcserére.
Melyik szárnyashúst válasszuk, ha egészségesen akarunk táplálkozni?
Melyik baromfihús miért előnyös táplálkozás-élettani szempontból?
A csomagolóanyagok új korszakát hozzák el magyar kutatók
Innovációikkal a modern élet kihívásaira, elvárásaira reflektálnak.

Hatalmas kampány teheti újra népszerűvé ezt a terméket
Te is úgy gondolod, hogy nincs jó híre a trappista sajtnak?
Hogyan lett világsiker egy magyar élelmiszerprojekt?
Fenntarthatósági áttörés – új lehetőségek gyártóknak és fogyasztóknak.
Neked is a búza jut eszedbe a tésztáról? Akkor jól figyelj!
Hagyományos, gluténmentes vagy szénhidrátcsökkentett – melyik a legjobb...
Házi tojás: Eddig ez volt a nyerő, most majd mumus lesz?
Állítólag veszélyes vegyszerek halmozódhatnak fel benne.