Hírek
További hírekKözeleg a felügyeleti díj bevallásának a határideje
Idén is május 31-ig nyújtható be.
A kék-zöld algák lehetnek leginkább alkalmasak a húshelyettesítő fehérjék előállítására
A húsoknál magasabb arányban tartalmaznak fehérjéket és telítetlen (omega típusú) zsírsavakat.
Rómába érkezett a Hungarian Food Business Program
Újabb európai állomások az Agrármarketing Centrum exportfejlesztési programjában.
A vásárló egy kattintásra van a termelőtől
Egy QR-kódba belesűríthető a zöldség, a gyümölcs, de akár a hús teljes életútja is.
Részt vennél az óvoda- és iskolatej programban?
Megjelentek a határidők, amelyeket be kell tartani.
Nagy üzlet a mentes élelmiszer – így támogatja a kínálat fejlesztését a NAK
Munkacsoportot hozott létre a NAK a mentes termékek piacának ösztönzésére.
Több baromfihús fogy, de az állatjóléti intézkedések fojtogatják a szektort
Az EU-s szabályozást illetően nem túl biztatóak a szektor kilátásai.
Fontos növényi fehérjeforrások, egészségesek, mégis keveset fogyasztunk belőlük
A magyar mezőgazdaság és élelmiszeripar az egészséges GMO-mentes növényekre épül.
Árfigyelő: a termék ne csak olcsó, hanem minőségi is legyen
A legolcsóbb élelmiszereket vizsgálták a Nébih szakemberei.
Gyomorforgató körülmények egy fővárosi vendéglátóhelyen
Súlyos élelmiszerbiztonsági és higiéniai hiányosságokkal szembesült a Nébih.

Hatalmas kampány teheti újra népszerűvé ezt a terméket
Te is úgy gondolod, hogy nincs jó híre a trappista sajtnak?
Hogyan lett világsiker egy magyar élelmiszerprojekt?
Fenntarthatósági áttörés – új lehetőségek gyártóknak és fogyasztóknak.
Neked is a búza jut eszedbe a tésztáról? Akkor jól figyelj!
Hagyományos, gluténmentes vagy szénhidrátcsökkentett – melyik a legjobb...
Házi tojás: Eddig ez volt a nyerő, most majd mumus lesz?
Állítólag veszélyes vegyszerek halmozódhatnak fel benne.