Hírek
További hírekIdén is megszületett Hegyke, a titokzatos borvidék zászlósbora
A Keszthelyen nemesített nagyszerű fajták bogyói is belekerülnek évről évre.
Kockázatosak lehetnek a növényi alapú húspótlók
Egyes vegán élelmiszerek növelhetik a szív- és a cukorbetegség kialakulásának kockázatát.
A vaj a véletlen szülötte, de az már nem, hogy ennyire szeretjük +VIDEÓ
Egy kis vajtörténelem.
Halálos szalmonella érkezett az ukrán baromfihússal!
Többen vérmérgezést is kaptak.
Nem is hinnéd, de még a csomagolás színe is befolyásol, amikor leveszel egy terméket a polcról
Ezek a színek befolyásolják a fogyasztókat bio élelmiszerek vásárlásakor.
Élelmiszer-vállalkozások önellenőrzése – fontos változások lépnek életbe
Az új rendszer előnye, hogy növeli a hatóság munkájának hatékonyságát.
Egy szuperélelmiszer, ami szinte romolhatatlan
Csupán egy valamire kell nagyon vigyázni.
Élelmiszeripari pályázatok Foodinform webinárium: ezért érdemes részt venni!
Megjelentek az ÉLIP feldolgozó üzemek fejlesztése pályázatok, az Agroinform webináriumán szakértők segítenek eligazodni
Nő a szigor: kiskorúaknak nincs energiaital
Valami, amivel vélhetően sokan egyetértenek.
Gazdaságtól az egészséges fogyasztóig – cél a hatékonyságnövekedés elérése
A magyar élelmiszer termékpályák adatalapú fejlesztésén dolgoznak a szakemberek.

Hatalmas kampány teheti újra népszerűvé ezt a terméket
Te is úgy gondolod, hogy nincs jó híre a trappista sajtnak?
Hogyan lett világsiker egy magyar élelmiszerprojekt?
Fenntarthatósági áttörés – új lehetőségek gyártóknak és fogyasztóknak.
Neked is a búza jut eszedbe a tésztáról? Akkor jól figyelj!
Hagyományos, gluténmentes vagy szénhidrátcsökkentett – melyik a legjobb...
Házi tojás: Eddig ez volt a nyerő, most majd mumus lesz?
Állítólag veszélyes vegyszerek halmozódhatnak fel benne.