Hírek
További hírekA FAO megállapította: a műhús nem környezetbarátabb, mint az igazi
A marhák fellélegezhetnek.
Európában csomagolják át az ukrán baromfit?
Könnyen lehet, hogy már a te asztalodra is került belőle.
Magasabb fokozatra kapcsolunk: elindult a Foodinform.hu!
Tájékozódjon az élelmiszeripart érintő legfontosabb hírekről az Agroinform új portálján!
Amikor a katonalégy lárvája eléri a vágósúlyt
Hála Istennek, mégsem kell ráfanyalodnunk a szöcskés hamburgerre.
Régen irtóztak tőle, ma nélkülözhetetlen kincs a konyhában
Megfizethető luxuscikk.
Megbuktak az olívaolajok a teszteken: némelyik emberi fogyasztásra sem alkalmas
Egyes termékekről kimondták: emberi fogyasztásra vagy élelmiszer-összetevőként való felhasználásra alkalmatlanok.
Amerikában betiltották, nálunk viszont kapható
Nagyon egészséges baktériumok találhatók benne, de valóban hordozhat veszélyeket a fogyasztása, ha csekély mértékben is.
Kiderült, hogy a húsok 88%-ában találhatók mikroműanyagok
A mikroműanyag ugyanolyan elterjedt a szárazföldi eredetű fehérjékben, mint az óceánból származókban.
Szalmonellaveszély miatt hívták vissza ezeket a termékeket!
A Nébih arra kéri a fogyasztókat, hogy az érintett termékeket ne fogyasszák el.
Fontos változás jön! Így kell a kereskedőknek eljárni, ha 80 dekás lett a kilós kenyér
Az élelmiszerek kiszerelés-csökkenését nem lehet fű alatt végrehajtani.