Hírek
További hírekVeszélyes anyagok lehetnek az étrend-kiegészítőkben?
Lehet, hogy betiltják az orbáncfű és a kurkumin használatát is.
Szalmonella veszélye miatt hívtak vissza szezámpasztát
A Nébih arra kéri a vásárlókat, hogy az érintett terméket ne fogyasszák el.
Túl sok szintetikus vegyület van az ételeinkben
Miért jelentenek problémát a biszfenolok?
Újabb furcsa élelmiszer, ezúttal a szén-dioxidos vaj készült el
Egy elképesztő módszer vaj, tej és sajt előállítására.
Élelmiszeripari kulcsrakész pályázatok a Maurer Gép Kft. segítségével
Rugalmasan és gyorsan tudnak reagálni a piaci változásokra.
Ez a sonka bekerült a Magyar Értéktárba
Gyártásának több mint egy évszázados hagyománya van.
Jönnek az alkoholmentesített borok
A borászatoknak, ha szeretnének a piacon megmaradni ismét nyitniuk kell az újdonságok felé.
Egyedülálló ízélmény: karfiolból készült fagyi hódít
Új-Zélandon egy startup karfiolból készít fagylaltot.
Vége a csokinak? Mi lesz velünk kakaó nélkül?
Már kitalálták, mivel helyettesíthetik.

Hatalmas kampány teheti újra népszerűvé ezt a terméket
Te is úgy gondolod, hogy nincs jó híre a trappista sajtnak?
Hogyan lett világsiker egy magyar élelmiszerprojekt?
Fenntarthatósági áttörés – új lehetőségek gyártóknak és fogyasztóknak.
Neked is a búza jut eszedbe a tésztáról? Akkor jól figyelj!
Hagyományos, gluténmentes vagy szénhidrátcsökkentett – melyik a legjobb...
Házi tojás: Eddig ez volt a nyerő, most majd mumus lesz?
Állítólag veszélyes vegyszerek halmozódhatnak fel benne.