Hírek
További hírekA tudósok szerint ez az egyik legveszélyesebb adalékanyag, mégis sok élelmiszerbe belekerül
Egyre több helyen lépnek fel a használata ellen.
Az EU, az USA és Nagy-Britannia betilthatja a Pakisztánból érkező rizs importját
Több tételben is szermaradványokat találtak.
Újra drágább lesz a reggelink!
24 havi csúcsra emelkedett a vaj ára.
Most akkor az ultrafeldolgozott étel mégis lehet egészséges??
Nem feltétlenül leszünk egészségesebb attól, ha elkerüljük az ultrafeldolgozott élelmiszereket.
Spanyol gasztronómia: a sajtok is megérnek egy misét
Az Ibériai-félsziget gasztronómiai titkai.
Támogatni kell a hagyományos húsipar fenntarthatóságát
A felmérések szerint a laboratóriumi hússal szembeni fogyasztói ellenérzés rendkívül magas.
Tücsöksaláta és moszatburger: 30 év és ezt kell enned!
Alaposan átalakul az étkezésünk.
A génmódosított növények fokozhatják az anyatej-helyettesítőkhöz szükséges oligoszaharidok termelését
Forradalmi áttörést hozhat a gyermektápszerek termelésében.
Miből készül majd a croissant, ha nem lesz hozzá búzaliszt?
Szóba jöhetnek újabb növényfajok.
Bíbor színű búzából készül különleges kenyér
Rendkívül ízletes és egészséges.

Hatalmas kampány teheti újra népszerűvé ezt a terméket
Te is úgy gondolod, hogy nincs jó híre a trappista sajtnak?
Hogyan lett világsiker egy magyar élelmiszerprojekt?
Fenntarthatósági áttörés – új lehetőségek gyártóknak és fogyasztóknak.
Neked is a búza jut eszedbe a tésztáról? Akkor jól figyelj!
Hagyományos, gluténmentes vagy szénhidrátcsökkentett – melyik a legjobb...
Házi tojás: Eddig ez volt a nyerő, most majd mumus lesz?
Állítólag veszélyes vegyszerek halmozódhatnak fel benne.