Hírek
További hírekSzövettenyésztéssel is készülhet kávé. Megkóstolnád?
Ehhez a kávéhoz nem kell kávébab?
Magyar szarvasgombás libamáj a leginnovatívabb termékek között a dubaji kiállításon
Az Agrármarketing Centrum közösségi standján 23 kiállító mutatkozott be.
Kiváló Minőségű Élelmiszer védjegy: hamarosan tovább bővül a már meglévő termékkategóriák száma
A sikeres pályázatokat követően a védjegy megjelenése és fogyasztói ismertsége emelkedik.
Nem kell indokolni, miért csökken egy élelmiszer kiszerelése?
Ezeket az adatokat kell feltölteni, ha csökken a kiszerelés.
Mostantól bármilyen színűek lehetnek a sajtok
Forradalmi áttörés, ami olyanokkal is megszerettetheti a penészes sajtokat, akik eddig idegenkedtek azoktól.
Hatékonyságmérés, nyomonkövetés, robotizáció az élelmiszeriparban
Az élelmiszeripar digitalizációjával kapcsolatos előadások a PREGA második napján, február 8-án!
A világ egyik legnépszerűbb fűszere függőséget okoz
De egyes tudósok szerint ez a függés akár előnyös is lehet.
Így kell bejelenteni a kiszereléscsökkentést
A Nébih honlapján már elérhető az online űrlap.
Egészségre kockázatosak lehetnek az újrahasznosított csomagolóanyagok?
Eddig nem vizsgált vegyületek oldódhatnak ki az újrahasznosított csomagolóanyagokból az élelmiszerekbe.
Jönnek az új, különleges ízű, aromájú kávéfajták?
Az olaszországi Udine-i Egyetem kutatói fontos áttörést értek el.