Hírek
További hírekEddig a növényi alapú húst sztárolták, most pedig már van húsalapú növény is
Új ízek kíváncsi gyomroknak.
Szövettenyésztéssel is készülhet kávé. Megkóstolnád?
Ehhez a kávéhoz nem kell kávébab?
Magyar szarvasgombás libamáj a leginnovatívabb termékek között a dubaji kiállításon
Az Agrármarketing Centrum közösségi standján 23 kiállító mutatkozott be.
Kiváló Minőségű Élelmiszer védjegy: hamarosan tovább bővül a már meglévő termékkategóriák száma
A sikeres pályázatokat követően a védjegy megjelenése és fogyasztói ismertsége emelkedik.
Nem kell indokolni, miért csökken egy élelmiszer kiszerelése?
Ezeket az adatokat kell feltölteni, ha csökken a kiszerelés.
Mostantól bármilyen színűek lehetnek a sajtok
Forradalmi áttörés, ami olyanokkal is megszerettetheti a penészes sajtokat, akik eddig idegenkedtek azoktól.
Hatékonyságmérés, nyomonkövetés, robotizáció az élelmiszeriparban
Az élelmiszeripar digitalizációjával kapcsolatos előadások a PREGA második napján, február 8-án!
A világ egyik legnépszerűbb fűszere függőséget okoz
De egyes tudósok szerint ez a függés akár előnyös is lehet.
Így kell bejelenteni a kiszereléscsökkentést
A Nébih honlapján már elérhető az online űrlap.
Egészségre kockázatosak lehetnek az újrahasznosított csomagolóanyagok?
Eddig nem vizsgált vegyületek oldódhatnak ki az újrahasznosított csomagolóanyagokból az élelmiszerekbe.