Hírek
További hírekTíz élelmiszeripari jogszabály változott
2024. január 1-jén léptek életbe a módosítások.
Hogyan lett a becsmérelt, alulértékelt marhahúsból luxustermék?
Érdekes utat járt be a marhahús, míg elfoglalta méltó helyét a fogyasztók körében.
Az eszkimóknak és egy biológusnak köszönhetően használhatjuk a gyorsfagyasztást
Ki és hogyan találta meg az élelmiszerek gyorsfagyasztásának módját?
Ilyen trükkel lehet eladni a vegán élelmiszereket
Bizonyos "varázsszavak" használatával sokkal könnyebb eladni valamit.
Hatalmas a lebukás a növényi alapú fehérjeporoknál
A gyártóknak összesen 3,5 millió forint bírságot kell fizetniük.
Óriási átalakuláson megy át az élelmiszeripar. Ezekről az ételekről nyugodtan lemondhatunk.
Legalább heti két húsmentes napra lenne szükségünk.
Életbevágóan fontos, hogy mindent tudjunk az élelmiszerekről
A tápanyag-összetétel monitorozása napjainkban elengedhetetlen.
A SCADA rendszer használata nagymértékben hat a cég profitjára + VIDEÓ
Ez a rendszer sohasem fáradt vagy álmos.
Lágy textúrájú, selymes, egyedi ízű, márványozott, egyedülállóan puha húsok: az 5 legfinomabb sertésfajta
Mangalica, Berkshire, Jeju-szigeti fekete sertés, Pata Negra, Kurobuta – te mit tudsz róluk?
Már kapható a 3D-nyomtatott növényi szalonna
A bacon után libamáj, tonhal, garnélarák és lazac növényi utánzatai fognak következni.