Hírek
További hírekMagyar szarvasgombás libamáj a leginnovatívabb termékek között a dubaji kiállításon
Az Agrármarketing Centrum közösségi standján 23 kiállító mutatkozott be.
Kiváló Minőségű Élelmiszer védjegy: hamarosan tovább bővül a már meglévő termékkategóriák száma
A sikeres pályázatokat követően a védjegy megjelenése és fogyasztói ismertsége emelkedik.
Nem kell indokolni, miért csökken egy élelmiszer kiszerelése?
Ezeket az adatokat kell feltölteni, ha csökken a kiszerelés.
Mostantól bármilyen színűek lehetnek a sajtok
Forradalmi áttörés, ami olyanokkal is megszerettetheti a penészes sajtokat, akik eddig idegenkedtek azoktól.
Hatékonyságmérés, nyomonkövetés, robotizáció az élelmiszeriparban
Az élelmiszeripar digitalizációjával kapcsolatos előadások a PREGA második napján, február 8-án!
A világ egyik legnépszerűbb fűszere függőséget okoz
De egyes tudósok szerint ez a függés akár előnyös is lehet.
Így kell bejelenteni a kiszereléscsökkentést
A Nébih honlapján már elérhető az online űrlap.
Egészségre kockázatosak lehetnek az újrahasznosított csomagolóanyagok?
Eddig nem vizsgált vegyületek oldódhatnak ki az újrahasznosított csomagolóanyagokból az élelmiszerekbe.
Jönnek az új, különleges ízű, aromájú kávéfajták?
Az olaszországi Udine-i Egyetem kutatói fontos áttörést értek el.
Precíziós fejéstechnológia, különleges sajtok, díjnyertes lekvárok – interjú Breier Lászlóval
Komplex gazdasági modellt építettek fel a Breier Farmon, amelyben a precíziós megoldásoknak is van helyük.

Hatalmas kampány teheti újra népszerűvé ezt a terméket
Te is úgy gondolod, hogy nincs jó híre a trappista sajtnak?
Hogyan lett világsiker egy magyar élelmiszerprojekt?
Fenntarthatósági áttörés – új lehetőségek gyártóknak és fogyasztóknak.
Neked is a búza jut eszedbe a tésztáról? Akkor jól figyelj!
Hagyományos, gluténmentes vagy szénhidrátcsökkentett – melyik a legjobb...
Házi tojás: Eddig ez volt a nyerő, most majd mumus lesz?
Állítólag veszélyes vegyszerek halmozódhatnak fel benne.