Óriási átalakuláson megy át az élelmiszeripar. Ezekről az ételekről nyugodtan lemondhatunk.

2023. december 10., 14:36 Élelmiszeripar 4 perc

Legalább heti két húsmentes napra lenne szükségünk.

Életbevágóan fontos, hogy mindent tudjunk az élelmiszerekről

2023. december 07., csütörtök 18:07 Élelmiszeripar 1 perc

A tápanyag-összetétel monitorozása napjainkban elengedhetetlen.

A SCADA rendszer használata nagymértékben hat a cég profitjára + VIDEÓ

2023. december 04., hétfő 18:07 Élelmiszeripar 1 perc

Ez a rendszer sohasem fáradt vagy álmos.

Lágy textúrájú, selymes, egyedi ízű, márványozott, egyedülállóan puha húsok: az 5 legfinomabb sertésfajta

2023. november 29., szerda 18:36 Élelmiszeripar 2 perc

Mangalica, Berkshire, Jeju-szigeti fekete sertés, Pata Negra, Kurobuta – te mit tudsz róluk?

Már kapható a 3D-nyomtatott növényi szalonna

2023. november 29., szerda 07:36 Élelmiszeripar 1 perc

A bacon után libamáj, tonhal, garnélarák és lazac növényi utánzatai fognak következni.

Egy világhírű tonhal – speciális bánásmód, szigorú ellenőrzések, kiemelkedő ízélmény

2023. november 28., kedd 20:36 Élelmiszeripar 2 perc

A Balfegó tonhalak a speciális bánásmódnak és a szigorú ellenőrzéseknek köszönhetően nagyon egészségesek és táplálók.

Ez végre újra lendületet adhat a mezőgazdaságnak

2023. november 28., kedd 15:07 Élelmiszeripar 4 perc

Cikksorozatunk harmadik részében az élelmiszeripari pályázati lehetőségekről lesz szó.

Nem a tehenek ellen, hanem a tejérzékenyekért készül „túró” tojásfehérjéből (+recept)

2023. november 27., hétfő 12:37 Élelmiszeripar 3 perc

Jó minőségű, egészséges alternatíva a tejmentes táplálkozásra kényszerülőknek.

Nagyon aggódnak az italgyártók. Jelentős drágulás jöhet

2023. november 23., csütörtök 13:32 Élelmiszeripar 1 perc

Terheik csökkenését várják el az italgyártók a visszaváltási díjak meghatározásánál.

Van olyan ország, ahol már betiltották a mesterséges hús előállítását

2023. november 22., szerda 09:34 Élelmiszeripar 1 perc

Európában ez az első jogi tiltás a laboratóriumban készült élelmiszerekkel szemben.

Miért lett "szitokszó" a gabonapehely? Eláruljuk: nem a fő alapanyag miatt!
Miért lett "szitokszó" a gabonapehely? Eláruljuk: nem a fő alapanyag miatt!
Egyes típusok sok cukrot, adalékot és kevés rostot tartalmaznak.
Sajtóközlemény
Hatalmas kampány teheti újra népszerűvé ezt a terméket
Hatalmas kampány teheti újra népszerűvé ezt a terméket
Te is úgy gondolod, hogy nincs jó híre a trappista sajtnak?
Sajtóközlemény
Hogyan lett világsiker egy magyar élelmiszerprojekt?
Hogyan lett világsiker egy magyar élelmiszerprojekt?
Fenntarthatósági áttörés – új lehetőségek gyártóknak és fogyasztóknak.
Neked is a búza jut eszedbe a tésztáról? Akkor jól figyelj!
Neked is a búza jut eszedbe a tésztáról? Akkor jól figyelj!
Hagyományos, gluténmentes vagy szénhidrátcsökkentett – melyik a legjobb...
Házi tojás: Eddig ez volt a nyerő, most majd mumus lesz?
Házi tojás: Eddig ez volt a nyerő, most majd mumus lesz?
Állítólag veszélyes vegyszerek halmozódhatnak fel benne.