Hírek
További hírekÓriási átalakuláson megy át az élelmiszeripar. Ezekről az ételekről nyugodtan lemondhatunk.
Legalább heti két húsmentes napra lenne szükségünk.
Életbevágóan fontos, hogy mindent tudjunk az élelmiszerekről
A tápanyag-összetétel monitorozása napjainkban elengedhetetlen.
A SCADA rendszer használata nagymértékben hat a cég profitjára + VIDEÓ
Ez a rendszer sohasem fáradt vagy álmos.
Lágy textúrájú, selymes, egyedi ízű, márványozott, egyedülállóan puha húsok: az 5 legfinomabb sertésfajta
Mangalica, Berkshire, Jeju-szigeti fekete sertés, Pata Negra, Kurobuta – te mit tudsz róluk?
Már kapható a 3D-nyomtatott növényi szalonna
A bacon után libamáj, tonhal, garnélarák és lazac növényi utánzatai fognak következni.
Egy világhírű tonhal – speciális bánásmód, szigorú ellenőrzések, kiemelkedő ízélmény
A Balfegó tonhalak a speciális bánásmódnak és a szigorú ellenőrzéseknek köszönhetően nagyon egészségesek és táplálók.
Ez végre újra lendületet adhat a mezőgazdaságnak
Cikksorozatunk harmadik részében az élelmiszeripari pályázati lehetőségekről lesz szó.
Nem a tehenek ellen, hanem a tejérzékenyekért készül „túró” tojásfehérjéből (+recept)
Jó minőségű, egészséges alternatíva a tejmentes táplálkozásra kényszerülőknek.
Nagyon aggódnak az italgyártók. Jelentős drágulás jöhet
Terheik csökkenését várják el az italgyártók a visszaváltási díjak meghatározásánál.
Van olyan ország, ahol már betiltották a mesterséges hús előállítását
Európában ez az első jogi tiltás a laboratóriumban készült élelmiszerekkel szemben.

Miért lett "szitokszó" a gabonapehely? Eláruljuk: nem a fő alapanyag miatt!
Egyes típusok sok cukrot, adalékot és kevés rostot tartalmaznak.
Hatalmas kampány teheti újra népszerűvé ezt a terméket
Te is úgy gondolod, hogy nincs jó híre a trappista sajtnak?
Hogyan lett világsiker egy magyar élelmiszerprojekt?
Fenntarthatósági áttörés – új lehetőségek gyártóknak és fogyasztóknak.
Neked is a búza jut eszedbe a tésztáról? Akkor jól figyelj!
Hagyományos, gluténmentes vagy szénhidrátcsökkentett – melyik a legjobb...