Hírek
További hírekLippay-Ormos-Vas Tudományos Ülés a MATE-n
2021 óta ismét rendszeresen tartanak hasonló ülést az egyetemen.
Reneszánszát éli a fagyasztva szárítás. Nagy üzlet lesz?
Gyorsan nőnek az ezzel a tartósítással foglalkozó startupok.
Szénatejből készült magyar sajtok taroltak a világ legrangosabb versenyén
A pomázi Breier Farm két sajtja is arany minősítést kapott.
Az új hulladékgazdálkodási rendszer elszívja a maradék levegőt a pálinkaágazattól
Interjú Mihályi Lászlóval, a Pálinka Nemzeti Tanács elnökével.
Mutatjuk, miért fontos a magyar termelőknek az élelmiszeripar sikere
A Hungarian Food Business Program eredményeiről és a magyar termékek exportteljesítményéről kérdeztük Giczi Gergelyt.
Megnyílt a 81. Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállítás (OMÉK)
Változatos programokkal várják az érdeklődőkket. Az esemény partnerországa Szerbia.
Nagy István szerint el kell dönteni, hogy a magyar agrárium miként válaszol a kihívásokra
Megnyílt a 81. Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállítás és Vásár (OMÉK).
Hallottál már az alakorról? Pedig lehet, hogy jövőre azt fogod vetni!
Egyes búzafajok kevésbé allergizálók, mint a többiek.
60 magyar cég mutatkozik be a világhírű élelmiszeripari kiállításon
Elrajtolt a világ legnagyobb élelmiszeripari kiállítása, a kölni ANUGA.
A tej csomagolása is visszaváltási díjas lesz?
Januártól működésbe lépnek a palackvisszaváltó automaták!

Miért lett "szitokszó" a gabonapehely? Eláruljuk: nem a fő alapanyag miatt!
Egyes típusok sok cukrot, adalékot és kevés rostot tartalmaznak.
Hatalmas kampány teheti újra népszerűvé ezt a terméket
Te is úgy gondolod, hogy nincs jó híre a trappista sajtnak?
Hogyan lett világsiker egy magyar élelmiszerprojekt?
Fenntarthatósági áttörés – új lehetőségek gyártóknak és fogyasztóknak.
Neked is a búza jut eszedbe a tésztáról? Akkor jól figyelj!
Hagyományos, gluténmentes vagy szénhidrátcsökkentett – melyik a legjobb...