Lippay-Ormos-Vas Tudományos Ülés a MATE-n

2023. november 19., 12:28 Élelmiszeripar 2 perc

2021 óta ismét rendszeresen tartanak hasonló ülést az egyetemen.

Reneszánszát éli a fagyasztva szárítás. Nagy üzlet lesz?

2023. november 18., szombat 13:27 Élelmiszeripar 1 perc

Gyorsan nőnek az ezzel a tartósítással foglalkozó startupok.

Szénatejből készült magyar sajtok taroltak a világ legrangosabb versenyén

2023. november 15., szerda 08:44 Élelmiszeripar 3 perc Sajtóközlemény

A pomázi Breier Farm két sajtja is arany minősítést kapott.

Az új hulladékgazdálkodási rendszer elszívja a maradék levegőt a pálinkaágazattól

2023. október 27., péntek 19:04 Élelmiszeripar 6 perc

Interjú Mihályi Lászlóval, a Pálinka Nemzeti Tanács elnökével.

Mutatjuk, miért fontos a magyar termelőknek az élelmiszeripar sikere

2023. október 27., péntek 12:34 Élelmiszeripar 3 perc Sajtóközlemény

A Hungarian Food Business Program eredményeiről és a magyar termékek exportteljesítményéről kérdeztük Giczi Gergelyt.

Megnyílt a 81. Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállítás (OMÉK)

2023. október 20., péntek 14:07 Élelmiszeripar 4 perc Sajtóközlemény

Változatos programokkal várják az érdeklődőkket. Az esemény partnerországa Szerbia.

Nagy István szerint el kell dönteni, hogy a magyar agrárium miként válaszol a kihívásokra

2023. október 20., péntek 11:25 Élelmiszeripar 2 perc

Megnyílt a 81. Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállítás és Vásár (OMÉK).

Hallottál már az alakorról? Pedig lehet, hogy jövőre azt fogod vetni!

2023. október 16., hétfő 14:00 Élelmiszeripar 4 perc Sajtóközlemény

Egyes búzafajok kevésbé allergizálók, mint a többiek.

60 magyar cég mutatkozik be a világhírű élelmiszeripari kiállításon

2023. október 09., hétfő 14:37 Élelmiszeripar 2 perc Sajtóközlemény

Elrajtolt a világ legnagyobb élelmiszeripari kiállítása, a kölni ANUGA.

A tej csomagolása is visszaváltási díjas lesz?

2023. október 05., csütörtök 08:26 Élelmiszeripar 3 perc

Januártól működésbe lépnek a palackvisszaváltó automaták!

Miért lett "szitokszó" a gabonapehely? Eláruljuk: nem a fő alapanyag miatt!
Miért lett "szitokszó" a gabonapehely? Eláruljuk: nem a fő alapanyag miatt!
Egyes típusok sok cukrot, adalékot és kevés rostot tartalmaznak.
Sajtóközlemény
Hatalmas kampány teheti újra népszerűvé ezt a terméket
Hatalmas kampány teheti újra népszerűvé ezt a terméket
Te is úgy gondolod, hogy nincs jó híre a trappista sajtnak?
Sajtóközlemény
Hogyan lett világsiker egy magyar élelmiszerprojekt?
Hogyan lett világsiker egy magyar élelmiszerprojekt?
Fenntarthatósági áttörés – új lehetőségek gyártóknak és fogyasztóknak.
Neked is a búza jut eszedbe a tésztáról? Akkor jól figyelj!
Neked is a búza jut eszedbe a tésztáról? Akkor jól figyelj!
Hagyományos, gluténmentes vagy szénhidrátcsökkentett – melyik a legjobb...
Házi tojás: Eddig ez volt a nyerő, most majd mumus lesz?
Házi tojás: Eddig ez volt a nyerő, most majd mumus lesz?
Állítólag veszélyes vegyszerek halmozódhatnak fel benne.