Hírek
További hírekAmerikában betiltották, nálunk viszont kapható
Nagyon egészséges baktériumok találhatók benne, de valóban hordozhat veszélyeket a fogyasztása, ha csekély mértékben is.
Kiderült, hogy a húsok 88%-ában találhatók mikroműanyagok
A mikroműanyag ugyanolyan elterjedt a szárazföldi eredetű fehérjékben, mint az óceánból származókban.
Szalmonellaveszély miatt hívták vissza ezeket a termékeket!
A Nébih arra kéri a fogyasztókat, hogy az érintett termékeket ne fogyasszák el.
Fontos változás jön! Így kell a kereskedőknek eljárni, ha 80 dekás lett a kilós kenyér
Az élelmiszerek kiszerelés-csökkenését nem lehet fű alatt végrehajtani.
Tíz élelmiszeripari jogszabály változott
2024. január 1-jén léptek életbe a módosítások.
Hogyan lett a becsmérelt, alulértékelt marhahúsból luxustermék?
Érdekes utat járt be a marhahús, míg elfoglalta méltó helyét a fogyasztók körében.
Az eszkimóknak és egy biológusnak köszönhetően használhatjuk a gyorsfagyasztást
Ki és hogyan találta meg az élelmiszerek gyorsfagyasztásának módját?
Ilyen trükkel lehet eladni a vegán élelmiszereket
Bizonyos "varázsszavak" használatával sokkal könnyebb eladni valamit.
Hatalmas a lebukás a növényi alapú fehérjeporoknál
A gyártóknak összesen 3,5 millió forint bírságot kell fizetniük.
Óriási átalakuláson megy át az élelmiszeripar. Ezekről az ételekről nyugodtan lemondhatunk.
Legalább heti két húsmentes napra lenne szükségünk.

Hatalmas kampány teheti újra népszerűvé ezt a terméket
Te is úgy gondolod, hogy nincs jó híre a trappista sajtnak?
Hogyan lett világsiker egy magyar élelmiszerprojekt?
Fenntarthatósági áttörés – új lehetőségek gyártóknak és fogyasztóknak.
Neked is a búza jut eszedbe a tésztáról? Akkor jól figyelj!
Hagyományos, gluténmentes vagy szénhidrátcsökkentett – melyik a legjobb...
Házi tojás: Eddig ez volt a nyerő, most majd mumus lesz?
Állítólag veszélyes vegyszerek halmozódhatnak fel benne.