Hírek
További hírekMagyar sajtkülönlegességek taroltak a világversenyen
Cél, hogy a következő időszakban a hazai fogyasztók is megismerjék ezeket a sajtokat.
Génsebészek a kukorica tökéletesítésén dolgoznak
Kínai tudósok magas vastartalmú kukoricafajtát állítanának elő.
Az agrárminiszter szerint követendő példa a műhús betiltása
Olaszország már betiltotta a szintetikus húsok gyártását.
Add el termékeidet, terményeidet egyszerűen a nap 24 órájában! Friss gyümölcs, zöldség vagy tojás egy gombnyomásra +VIDEÓ
A Nonstop-Box segítségével könnyebb az értékesítés.
A FAO megállapította: a műhús nem környezetbarátabb, mint az igazi
A marhák fellélegezhetnek.
Európában csomagolják át az ukrán baromfit?
Könnyen lehet, hogy már a te asztalodra is került belőle.
Magasabb fokozatra kapcsolunk: elindult a Foodinform.hu!
Tájékozódjon az élelmiszeripart érintő legfontosabb hírekről az Agroinform új portálján!
Amikor a katonalégy lárvája eléri a vágósúlyt
Hála Istennek, mégsem kell ráfanyalodnunk a szöcskés hamburgerre.
Régen irtóztak tőle, ma nélkülözhetetlen kincs a konyhában
Megfizethető luxuscikk.
Megbuktak az olívaolajok a teszteken: némelyik emberi fogyasztásra sem alkalmas
Egyes termékekről kimondták: emberi fogyasztásra vagy élelmiszer-összetevőként való felhasználásra alkalmatlanok.

Hatalmas kampány teheti újra népszerűvé ezt a terméket
Te is úgy gondolod, hogy nincs jó híre a trappista sajtnak?
Hogyan lett világsiker egy magyar élelmiszerprojekt?
Fenntarthatósági áttörés – új lehetőségek gyártóknak és fogyasztóknak.
Neked is a búza jut eszedbe a tésztáról? Akkor jól figyelj!
Hagyományos, gluténmentes vagy szénhidrátcsökkentett – melyik a legjobb...
Házi tojás: Eddig ez volt a nyerő, most majd mumus lesz?
Állítólag veszélyes vegyszerek halmozódhatnak fel benne.